Bioderma комплект Matriciane rides изглаждащ крем 30ml + Matriciane serum регенериращ серум 30ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Bioderma комплект за  дневна и нощна анти-ейдж грижа: Matriciane rides изглаждащ крем концентрат + Matriciane serum интензивен регенериращ серум.

Matriciane rides снабдява кожата с основни, биомиметични хранителни вещества , стимулиращи регенерирането на клетките. В комбинация със „запълващи сфери“ Matriciane rides изравнява и изглажда неравностите по кожата. Съставката ектоин, която е естествен биопротектор, наличен в клетките, подсилва естествената защита на кожата. Подходящ е пр дълбоки бръчки и линии, загуба на еластичност и блясък След ежедневна употреба в продължение на 1 месец ще забележите, че бръчките чувствително и видимо са намалели и повърхността на кожата е по-гладка. Кожата е регенерирана и по-гладка, тенът е сияен. Меката, силно хидратираща текстура придава на кожата усещане за мекота с матиран завършек. Формула, подходяща за чувствителна кожа. Некомедогенен.

Начин на употреба: Прилагайте сутрин и/или вечер на добре почистено лице и шия, като допълнение към Matriciane serum.

Matriciane интензивен регенериращ серум възстановява метаболитните цикли на кожата и я ревитализира всеки ден с нова енергия. Подходящ е при бръчки, загуба на плътност и блясък. В резултат бръчките са изгладени. Кожата възвръща своята сила, младост и естествен блясък. Хидратиращата текстура прави кожата жизнена и гладка като сатен. Формула, подходяща за чувствителна кожа. Некомедогенен.

Начин на употреба: Прилагайте сутрин и/или вечер на добре почистено лице и преди ежедневния продукт от гамата Matriciane, адаптиран за вашата кожа.