Bioderma комплект Matriciane rides изглаждащ крем 30ml + Sensibio H20 250ml

2
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Bioderma Matriciane rides изглаждащ крем против стареене и бръчки + Sensibio освежаващ и хидратиращ мицеларен разтвор.

Matriciane rides снабдява кожата с основни, биомиметични хранителни вещества , стимулиращи регенерирането на клетките. В комбинация със „запълващи сфери“ Matriciane rides изравнява и изглажда неравностите по кожата. Съставката ектоин, която е естествен биопротектор, наличен в клетките, подсилва естествената защита на кожата. Matriciane rides е подходящ при дълбоки бръчки и линии, загуба на еластичност и блясък. След ежедневна употреба в продължение на 1 месец ще забележите, че бръчките чувствително и видимо са намалели и повърхността на кожата е по-гладка. Кожата е регенерирана и по-гладка, тенът е сияен. Меката, силно хидратираща текстура придава на кожата усещане за мекота с матиран завършек.

Начин на употреба: Прилагайте сутрин и/или вечер на добре почистено лице и шия, като допълнение към Matriciane serum. Формула, подходяща за чувствителна кожа. Некомедогенен.

Sensibio H20 нежно почиства и отстранява грима от лицето и очите. Мицелите, които се съдържат във формулата премахват ефективно нечистотиите и поддържат баланса на кожата. Успокояващите активни съставки предпазват кожата от усещането за дискомфорт. Патентованият естествен комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на кожата. Отлична поносимост на кожата и околоочен контур.

Начин на употреба: Нанесете на памучен тампон. Почистете лицето, отстранете грима и внимателно подсушете.