Bioderma комплект Sensibio AR BB крем 40ml + Sensibio H20 AR 250ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Bioderma Sensibio програма за кожа със зачервявания – BB крем против зачервявания и несъвършенства на тена + мицеларен разтвор за кожа със зачервявания.

Sensibio AR BB крем крем против зачервявания и несъвършенства на тена. Ново поколение грижа с множество полезни действия за чувствителна и реактивна кожа, склонна към зачервявания. Иновативният патентован комплекс Rosactiv въздейства по биологичен път на един от основните фактори, които предизвикват зачервяване, като редуцира интензивността му дълготрайно и предотвратява повторна поява. Патентованият естествен комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на кожата. Sensibio AR BB крем укрепва бариерната функция на кожата, облекчава усещането за парене и дискомфорт. Намалява зачервяването и прикрива несъвършенствата, благодарение на своето уникално покритие със светлоотразяващи пудри. Защитава от UV-лъчите. Разкрива блясъка на кожата.Tекстурата се променя при контакт с кожата, като и позволява да диша.

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин след почистване със Sensibio H20 AR. Нанасяйте, докато текстурата не се слее с тена на кожата.

Sensibio H20 AR мицеларен разтвор е специално създаден за чувствителна кожа, склонна към зачервяване. Нежно почиства и отстранява грима от лицето и очите. По биологичен път намалява зачервяването и предпазва от повторно зачервяване (Rosactiv). Добра поносимост на кожата и околоочния контур.

Начин на употреба: Нанесете на памучен тампон. Почистете лицето, отстранете грима и внимателно подсушете.