Виктория Бекъм с планове за собствена козметична линия » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Виктория Бекъм е истинска супер-жена! Започнала кариерата си от момичешката банда Spice Girls, по-късно превърнала се в модел, а след това в успешен дизайнер и бизнес дама, Виктория малко по малко, но убедително и твърдо ни показва, че няма нещо, което да не й се отдава. Дори и когато става въпрос за семейство й. Преди почти 17 години се жени за любимеца на спортния свят – британският футболист Дейвид Бекъм и заедно изграждат своята империя. Днес двамата са една от най-влиятелните двойки в света, имат 4 страхотни деца (3 момчета и 1 момиче), впечатляваща банкова сметка, имоти по целия свят, железни рекламни договори и стабилен бизнес. От друга страна, Виктория здраво държи юздите на модния свят със своята едноименна модна къща. Преди известно време дори бе удостоена с няколко приза по време на British Fashion Awards.

Изглежда, че ако името ти е Бекъм, няма много неща, които могат да те спрат. В скорошно интервю за The Telegraph, Виктория сподели, че съвсем скоро е възможно да се появи нейна собствена бюти линия. Тя ще бъде част от бранда Victoria Beckham. Дизайнерката поясни, че козметиката и гримовете са област, в която много държи да премине в определен момент. Просто не е сигурна дали точно сега е правилното време. И макар това да звучи леко уклончиво, напомняме ви, че преди години, когато създаде модната си линия, всичко започна просто с няколко чифта дънки, носещи името й, а след това изненадващо прерасна в цяла колекция, представена на New York Fashion Week.

Да, за Виктория Бекъм няма невъзможни неща и тя неведнъж е доказвала това. В скорошно изказване в интервю за списание VOGUE, Виктория споделя също така: „Искам да правя и обувки, и дрехи за мъже, и детски дрехи, и козметика… Вярвам в големите мечти и ще продължавам да се опитвам да сбъдвам своите с малки и сигурни крачки! Козметиката е приоритет в момента.” Не се и съмняваме, че каквото излезе от ръцете на дизайнерката и талантливия й екип, то безспорно ще бъде успешно и страхотно! А ако трябва да съдим по нейните собствени визии за това как ще изглежда козметичния бранд, пригответе се за нежни и неутрални цветове на лицето, опушени очи и бледи дълготрайни червила.

Автор: Преслава Цачева