Предопределеност и характеристики за родените на 28 ноември

1
Добави коментар

28 ноември

Това е рождената дата на човек с енергичен, доминиращ характер и налагащо се присъствие, с целенасочен, едновременно романтичен и борбен характер. Отличава се с независимост, със силна воля и със стремеж както към материални, така и към ду­ховни ценности. Обикновено е склонен към нетрадиционни форми на изразяване и реализация. Надарен е с динамична и емоционална натура, но се нуждае и от външни сти­мули. Този смел човек притежава спортен, състезателен дух, стреми се към успех, победа, нови неща и силни усещания. Характерът му представлява сложна смес от чувст­вителност и агресивност. Бързо вниква в ситуациите, също толкова бързо дей­ст­ва и не чака успеха да му падне от небето.

В сферата на чувствата и личните отношения това е човек  романтичен, нежен и щедър, който за съжаление не е емоционално постоянен и не се отнася твърде се­риозно  към любовта. Въпреки това е способен да пристъпи всички условности заради чувствата си в момента.

Интересен човек с инициативен характер, който знае какво иска и обикновено го постига благодарение на своята убедителност, развито въображение и интелект. От­ли­чава се с верност, постоянство и склонност към преувеличения. Губи увереност и настроение, ако хората не го разбират или признават. Умее да пази и отстоява соб­ст­ве­ните си интереси. Оставя скучната работа друг да я свърши.

Това е личност възприемчива и изпълнителна, която не се задоволява с вече по­стиг­натото и с нивото на своето положение. Иска да превъзхожда другите с цената на всичко. Стреми се към равновесие, но трудно й се отдава да го постигне. Обича сво­бо­дата, приключенията и не понася наложените ограничения. Използва своето чувст­во за хумор, иронията или сарказма си не като израз на своята душевност, а като сред­ство за борба с онези, които не я разбират. Понякога, на определен жи­ейски етап има вероятност да започне живота си отначало.   

В сферата на деловите и професионалните отношения този тип хора с желание приемат да служат в името на общи интереси и са готови винаги за сътрудничество, което при подходящи условия ги прави добри  политици. Способности за успешно раз­витие имат в среди и колективи, където да се съобразяват с личното им положение и за­ложби. Житейският им път предполага възможности за успешна кариера в области като спорт, архитектура, образование, медицина, право, култура, инженерни про­фе­сии, високи технологии и др.

Негативни страни: Раздвоения и колебания в избора и взетите решения. Недо­вол­ство, дребнавост, инат. Разточителство, лекомислие, непрактичност, непред­паз­ли­вост.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с очи, сърце, стомах /язва/, хипертония.

Родени на този ден: Жан-Батист Люли (1652 г.) – фр. композитор; Фридрих Енгелс
(1820 г.) –  герм. философ; Стефан Цвайг (1881 г.) – австр. писател; Ед Харис (1950 г.) – амер. киноактьор; Екатерина Дафовска (1975 г.)  –  бълг. олимп. шам­пион по биатлон

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, тото/хазарт и др/: 1, 2, 4, 7, 11, 13, 16, 19, 20, 22, 25, 28, 29, 31

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 2, 4, 7 

Съвместимост /партньори, брак/: Овен, Лъв, Стрелец

Цитат от книгата: 

„Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016