Мода за едри жени, рокли и официални облекла за Коледа и Нова година 2016, какво да облека за Коледа ако съм по-едра?

2
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Мода за едри жени, рокли и официални облекла за Коледа и Нова година 2016, какво да облека за Коледа ако съм по-едра?

Модерно и стилно желае  (и може!)  всяка жена, дори ако  фигура и е далеч от идеалната. И с наличието на великолепни форми можете да изглеждате елегантна и модерна. Основното нещо е да изберете стил и се чувствате като кралица!

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Нова година – една чудесна възможност да се облечете с рокля! Но в ден като този  тя трябва да е нещо по-специално, подходяща и интригуваща! Дори и да се изберете черна рокля, можете да я допълните с цветни аксесоари ,големибижута, цветни обувки и чанта.

Английска модна къща Elvi Plus Size Clothing is a UK based plus size fashion retailer that caters to sizes 14-26

Black Feather Dress

Ombre Sequin Dress

Champagne Quilted Skirt

Black Lace Jumpsuit

Sequin Tassel Holiday Dress

Embellished Trousers

Много едри жени погрешно смятат, че трябва да се обличат само скромно и едноцветно, за да се предотврати появата на прекалено много внимание към нестандартната фигура. По принцип е грешка! Разбира се, трябва да избягвате рокли, богато украсени с камъни и по тялото – с подобна  рокля ще изглеждате твърде тежка.

Не забравяйте за важния принцип при избора на дрехи и аксесоари за Нова година или навечерието на Коледа вие трябва да се чувствате комфортно, така че не избирайте обувки с много високи токчета, и също по-добре да изберете колие или обеци – всички заедно ще бъде прекалено.

  

Like this:

Like Зареждане…

Related