Sidingbg.net-Промоционални цени на сайдинг облицовки

1
Добави коментар
holz
holz

Sidingbg.net-Промоционални цени на сайдинг облицовки

Визитната картичка на всяка сграда представлява нейната фасада . От външният и вид се очаква да е добре изглеждаща и най-важно да е издръжлива на атмосферните условия през годините на експлоатация. Тези качества съчетава в едно така нареченият винилов сайдинг.

Този тип фасадна топло изолация освен ,че е  здрава и устойчива на външни влияния придава на фасадата и необходимата естетичност. При извършването на облицовката със сайдинг система липсват мокри процеси, а гаранцията на продукта е 50 год.

Самото наименование сайдинг означава външна облицовка на сграда. В България се е наложил т.н. винилов сайдинг, който  задоволява пазарното търсене и масово се употребява като ефективна и  надеждна топлоизолация .

Сайдингът представлява вид окачена вентилирана фасада подходящи за облицоване на нови и стари сгради.

Начин на монтаж: 

Върху стената с дюбели се прикрепя вертикална дървена или метална скара. Пространството между летвите се запълва с минерална вата или каменна вата и се покрива се с паропропускливо фолио. За пълното оформление на ъглите и прозорците има предназначени и за целта завършващи профили. Сайдинг панелите се монтират с крепежни елементи към вече изградената скара.

Днес се предлагат разнообразни сайдинг панели, с различни цветове и повърхности, така че лесно може да изберете най-подходящия и правилен избор за вашия дом.  Цветовете им са много устойчиви и се запазват непроменени дълги години.

Винилът от който са изработени сайдинг панелите не поемат влага, не се деформират под въздействие на климатичните условия и най-важното – не се възпламеняват. Поддръжката на сайдинг топлоизолацията изисква е сведена до минимум,като е  достатъчно периодичното и измиване с вода.