Малена – магазин за дамска памучна пижама М M Триумф Triumph женска пижама Timeless 38183 PK

1
Добави коментар

Модел Timeless 38183 PK на немската марка за пижами и нощници Triumph. Продуктът представлява изчистено памучно долнище в наситен прасковен цвят с по-светло прасковен цвят на горнището. Горнището е украсено с цвете в подобен нюанс със зелени клонки и четири копчета. Пижамата е подходяща и за зимен, и за летен сезон.

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване.

Състав: 50% памук, 50% модал

Допълнителна информация: продуктът е предназначен за пране на 40 градуса с препоръчка за пране от обратната страна с перилен препарат за грижа към цветовете; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не може да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Този артикул можете да закупите от Магазин „Малена“ – ж.к. Света Троица, блок 347, вход В (на гърба на сладкарница „Неделя“).