Йордан Караджов от легендарната група „Сигнал“ гостува в „На светска вълна с Емо Ялъмов“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Йордан Караджов от легендарната група „Сигнал“ гостува в „На светска вълна с Емо Ялъмов“

Йордан Караджов от легендарната рок група „Сигнал“ е гост в новото издание на рубриката на БНТ2 „На светска вълна с Емо Ялъмов“. В нея той се връща 40 години назад в спомените си, за да разкаже за своето първо музикално участие в морската столица и чувствата, които изпитва към този град. Пред камерите Караджов ще остави автограф и върху грамофонна плоча на групата, която е издадена през далечната 1986 г.

Зрителите на „На светска вълна с Емо Ялъмов“ ще имат възможност да научат и за актуалните модни тенденции. Това ще стане в интервю със собственичката на една от най-популярните агенции за модели край морето. Мира Матеева ще отгърне завесата дали модата е нежен диктатор и успява ли да е модерна българката.

За обективите ще отвори врати и един твърде нестандартен дом, в който живее Димитър Желязков. Какво крие той ще разберете ако гледате рубриката „На светска вълна с Емо Ялъмов“ след 17:20 ч. в предаването „България днес“ по БНТ2 на 11 декември (петък).

За рубриката „На светска вълна” освен Емилиян Ялъмов работят Бистра Варнева, Дани Кираджиев, Румяна Ангелова и Краси Борисов.

Коментари

comments