Денонощна медицинска помощ – Спешно отделение в болница Медлайн

5
Добави коментар
infojoker
infojoker

За пациентите на БОЛНИЦА МЕДЛАЙН 24 часа в денонощието има на разположение линейка за спешни случаи – Регистратура 032 65 66 00

За Ваше удобство, ако е необходимо, можем да осигурим транспортирането до всяка болница, която е в мрежата на нашите партньори.

7х24 е иновативна услуга, променяща стандартите в областта на медицината и здравеопазването.

В 7х24 вие имате:

Лесен достъп до медицинска информация- последните здравни новини; статии на признати учени от целия свят 24 часа дневно 7дни в седмицата медицински екип на разположение В 7х24 Вие ще откриете подробна информация за оказване на първа помощ при спешен случай В 7х24 е на ваше разположение кратка и достъпа информация за всички по-често срещани заболявания. Полезна информация ще намерите и ако се интересувате от здравословното хранене и високото качество на живот. По всяко време можете намерите дежурен лекар и да се свържете с него по телефона или онлайн.

В 7х24 вие можете да получите

обща информация на здравна тема – най-новото от областта открития изследвания съвети за профилактика и др. сведения за текущи и предстоящи специални инициативи на БОЛНИЦА МЕДЛАЙН и условията по тях

За потребителите – специалисти:

профилирана информация за най-новите постижения на медицината и фармацията резултати от нови изследвания статии (или интернет отправки към публикации) от утвърдени специалисти

Услугата изисква задължителна регистрация, която всеки абонат трябва да потвърди чрез линк, който ще получи на посочения от него имейл.

Данните, които се изискват, както и тяхното съхранение, са изцяло съобразени със Закона за защита на потребителите и

Закона за защита на личните данни. Никаква част от тези данни при никакви условия не се предоставят на трети лица!

Регистрацията за получаване на информация е напълно безплатна и по никакъв начин не задължава абоната с каквито и да било действия, изискващи от него заплащане.

В 7х24 вие можете да откриете сайта на лекаря специалист, който ви интересува и да си определите час за преглед.

За първи път в България имате възможността да направите виртуална среща с лекар с избрана от вас специалност. Чрез прост регистрационен процес може да определите времето и датата на среща в реално време и да се консултирате с вашия лекар. Чрез Скайп система или през чата вие ще споделите вашия здравен проблем и ще ви се даде конкретен отговор от висококвалифициран специалист.

7х24 е пионер в прилагането и комбинирането на модерни технологии и методи за нуждите на съвременното общество, за ваше удобство и за повишаване на вашето качество на живот. Нашите услуги

Безплатни услуги за всички: Всеки Интернет потребител, за първи път в България, има възможността директно да разговаря с лекарите на БОЛНИЦА МЕДЛАЙН! Задайте въпрос през формата за връзка и ние ще Ви отговорим!