Daddy – новият хит на корееца Сай

1
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Авторът на Gangnam Style играе три роли в клипа към парчето, възпяващо татковците и добрите им гени. Вижте обаче и по-сериозното му парче на тази тема – Father, с участието на пианиста Ланг Ланг

Феновете на Кей-попа ликуват! Кореецът Сай, който преди три години произведе сензация с танца от видеото си Gangnam Style, пусна нов клип, гледан 5 млн. пъти само през първото си денонощие онлайн. Това е далеч от актуалния рекорд на Адел, но без съмнение накрая отново ще постигне милиони, ако не и милиард прегледи.

Заслугата този път ще бъде и на гост-звездата – певицата Си Ел от популярната южнокорейска момичешка група 2NE1.

Видео: Попфолк по корейски

Daddy (Татко) е сингъл от седмия албум на изпълнителя. След огромния успех на Gangnam Style, с който буквално счупи брояча на YouTube, Сай пусна продължението Gentleman през 2013 г., а миналата година записа и дует със Снуп Дог.

Ако беше в България, от „Закрила на детето“ вероятно щяха да искат СЕМ да забрани и неговото ново видео заради ролята на подрастващите в него – и рефрена: „Хей, откъде имаш такова тяло? – От татко ми.“

Сай има и друга, по-нормална песен, посветена на бащите – Father, на която тази година пусна китайска версия в аранжимент на световноизвестния пианист Ланг Ланг.