Малена – магазин за памучна нощница дамска нощница дълга нощница Триумф Triumph Timeless 38182 NDK памучна дамска нощница

1
Добави коментар

Timeless 38182 NDK памучна дамска нощница, изцяло плътна и мека материя с цвете на лявата страна, дълга до под коленете, произведена от немската марка за спално бельо Triumph/ Триумф. Моделът е украсен от цвете в тъмна праскова цвят със зелени клони и 5 копчета в подходящ нюанс, дължина 120 см, подходяща за спане през цялата година. 

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване. 

Състав: 50% памук, 50% модал

опълнителна информация: продуктът е предназначен за пране на 40 градуса ( с препоръчка за пране от обратната страна с перилен препарат за грижа към цветовете ) ; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не може да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „Света Троица“ – град София. Можете да поръчате с опция взимане от всеки наш магазин.