Конкурси всякакви: Предай добро и спечели коледен подарък за приятел от Coca-Cola

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 20 декември 2015

Хората, които са до теб през цялата година, заслужават да им донесеш щастие.

Ние ще те улесним максимално, защото предаването на добро не трябва да бъде усилие, а потребност и чиста емоция.

При достигане на Уебсайта на играта потребителите трябва да регистрират участието си посредством техните имена, имената на техен приятел, за когото искат да спечелят подарък, и телефонен номер за връзка с техния приятел. Всяко посещение на сайта и нова регистрация на участие в Активацията изисква повторното въвеждане на тези данни.
През три от седмиците от периода на Активацията общо 120 участници ще бъдат изтеглени като победители посредством електронен жребий на случаен принцип, по 40 участници всяка от трите седмици, през които ще бъде теглен жребий.
Победителите ще бъдат избирани през три от седмиците от продължителността на Активацията посредством теглене на електронен жребий на случаен принцип.

Посоченият от изтегления победител приятел ще спечели мъжки или женски, в зависимост от пола си, коледен пуловер със значки с графични елементи Coca-Cola.

Един участник в Активацията може да бъде изтеглен като победител само веднъж.

Дати на теглене на награди в Активацията:
    07.12.2015
    14.12.2015
    21.12.2015

Имената на победителите и техните приятели ще се обявяват на Уебсайта http://www.xmas.bg след тегленето на жребия за съответната седмица.

Организаторът ще използва предоставения от победителя телефонен номер на негов приятел, за да уговори детайлите по доставката на наградата с приятеля на победителя. Ако Организаторът не успее да осъществи контакт с приятеля на победителя и в рамките на 5 работни дни от обявяването му на Уебсайта, приятелят на победителя губи правото си на награда.