Софтуер за подслушване на телефони

1
Добави коментар
detektiv
detektiv

Най-добрият софтуер за подслушване е вече при Вас!

Hidden Spy e софтуер за подслушване на телефон и gsm. Той работи в невидим режим на човека на когото сме го инсталирали и събира необходимата информация за Вас на имейла Ви или на Уеб акаунта, който ще Ви предоставим. Gsm подслушването на телефон никога не е било толкова лесно и опростено!

За какво може да се използва софтуера Hidden Spy?

– При съмнения за изневяра от страна на половинката Ви

– Подслушване на служители, колеги, бизнеспартньори

– Подслушване на децата, ако искате да знаете с кого са и с кого общуват

Не се оставяйте да Ви в лъжат, а контролирайте нещата!

Какви са предимствата на този софтуер:

– Аудио запис на всички разговори (входящи и изходящи)– Достъп до контактите в указателя – Копие от всички съобщения в указателя – GPS местоположение – получавате информация, къде се намира телефона 24 часа в денонощието – Командвате софтуера с невидими команди – Слушане и запис около телефона – възможност да подслушвате всички около телефона с помоща на слушалката – заснемане – получавате снимка от телефона

Цялостен достъп до телефона 24 часа в денонощието!

Програмата също така може да се използва и за следене и подслушване на таблети и компютри.

Защо да работите с нас?

– Защото ние Ви предоставяме програмата Hidden Spy за неограничен период от време за разлика от другите компании, които предлагат подобни програми за период от 1 година.

– Защото ще дойдем при Вас и ще инсталираме програмата за около 15 минути във всяка една точка на България и няма да Ви губим времето да Ви разкарваме до наш офис. Защото разбираме колко е важно тия неща да стават бързо и мислим за Вашето удобство!

Цена: 299лв

Телефон за поръчки: 0876917088

Имейл: [email protected]