Платове – Модно ателие Tailor – Варна

1
Добави коментар
tailorbg
tailorbg

От няколко дни при нас е вече уникалната ни колекция от платове за есенно-зимният сезон. Десените са уникални, повечето от тях с повтарящ се принт – на панели,които провокират въображението и дават възможност да се създадат едни наистина неповторими бутикови модели. Друга разновидност са актуалният за този сезон животински принт, жакардът, които още от есента на 2014г. заема все по-силни позиции в модния свят, както и комбинация между двете. От друга страна материите са от много висок клас – комбинации от вълна и памук, които могат да се превърнат в необходимата топла дреха за есента и зимата, и същевременно да й придадат една толкова приятна мекота, благодарение на памучната нишка.

В ателието разполагаме и с различни по цвят естествени кожи, които могат да се превърнат в чудесно допълнение към вашето ново палто или яке под формата на шикозна пухкава яка и маншети. А защо не и цяла дреха – като кожен елек или модно палтенце с къси ръкави например.

Зимните дрехи изработени при нас – в модно ателие “TAILOR”, се отличават с елегантната си линия и безкомпромисно качество на изпълнението, следвайки актуалните модни тенденции за сезона. При нас може да поръчате вашето ново палто в свободен или елегантен, втален силует, тренчкот – за по-спортен стил или топла пухенка, или яке за студените зимни дни.

За мен е удоволствие да Ви правя красиви и стилни, и заедно да създаваме Вашата успешна визия.

За контакти: 0878729100

Румяна Иванова – моделиер