Коледен Shopping 2015: Весели пуловери

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Празничното настроение нахлува и в гардероба ни със сладурски коледни пуловери, които един от любимите ни онлайн магазини – www.boohoo.com – ни предоставя с огромно удоволствие!

След като вече е декември месец, а времето навън бързо захладня, е време да подготвим коледния си списък с подаръци за най-любимите си хора, а също така – да отработим няколко рецепти за сладки, с които да впечатлим всички по време на празниците. И макар в студените сутрини топлото ни легло да е най-силният магнит на света, един весел и уютен пуловер, в който да се сгушим, може да бъде страхотна мотивация! Вече ни се иска празниците да са само след ден, за да може с часове да се излежаваме пред телевизора, да гледаме любимите си коледни филми и да стискаме в ръка чаша горещ шоколад.

Днес подбрахме за вас една невероятна селекция от любимите си модели пуловери. Сладките изображения на Дядо Коледа, Рудолф, Снежни човеци, Елхи и интересни надписи не само ще допълнят доброто ви настроение, но и ще накарат всички около вас да се усмихнат. Закачливият им дизайн ви позволява да ги носите с всякакви дрехи. Можете да ги съчетаете с поли, панталони, дънки, а понякога и риза, чийто ревери да се подават изпод яката на пуловера. Ако работната среда ви го позволява, няколко дни преди празничната отпуска, можете да се появите с него и в офиса и така да предизвикате коледния дух на всички свои колеги. Ще се учудите как нещо толкова малко, на пръв поглед незначимо, може до такава степен да повдигне всеобщото настроение.

От друга страна, коледните пуловери за идеални за подаръчен шопинг, разходка с любимия мъж, среща с приятелки. Освен това са страхотна идея за подарък на някой близък! Специално за вас днес селектирахме най-сладките модели от Boohoo! Изберете любимия си и се подгответе за предстоящите празници!

Клинете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева