Памела Андерсън ще бъде последната гола корица на Плейбой

2
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Много рядко може да се намери тинейджър, който да не се смущава от родителите си, но синовете на Памела са дали благословията си за участието й в последното голо издание на легендарното списание.

Може да се каже, че децата на бившата спасителка на плажа са доста широко скроени и горди от факта, че именно майка им ще бъде последната знакова корица. Както вече стана ясно официално 48 годишната звезда ще бъде в последния гол брой на Плейбой, но Памела не се е съгласила веднага поради факта, че е очаквала 19-годишния й син Брандън да се съгласи с това. Спасителката заяви, че е загрижена и притеснена от това, защото през годините синовете й са били подлагани на подигравки заради нея. Въпреки това Пам е седнала и е поискала разрешение от по-големия си син Брандън, който не само, че се е съгласил, но и дори я е насърчил да го направи.

„Споделих му, че Хю ми се обади и иска да бъда последната корица на Плейбой, и той ми отговори – „Мамо, ти трябва да го направиш. Ние вече сме по-големи и не се срамуваме от теб. Ти знаеш, че ние мислим, че си велика““ сподели Памела пред „Entertainment Tonight.“ Андерсън също така говори и за взаимното уважение между нея и Хефнър, но също така и как тя си е мислила, че от списанието никога повече няма да й се обадят за снимки. „Той е такава душичка, той също така е бил винаги голяма фигура в живота ми. Хората постоянно ме питат – „Бихте ли позира за Плейбой отново?“ И аз си мисля, че те няма никога да ме поканят отново, понеже си мисля, че съм им омръзнала’. Но когато Хеф ми звънна не можеш да се сдържа, това ще бъде голяма чест за мен.“

Източник: ETonline