Учени откриха лечение за Рака с билки

2
Добави коментар
megasmart
megasmart

        Според световната статистиката ежегодно от рак се разболяват над 14 милиона души, от които 8 милиона ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си без да са диагностицирани? Изводът е, че употребяваните лекарства не са ефективни, а всички знаем, че са и твърде скъпи. Лечение с медикамент за химиотерапия, струващ хиляди евро на месец е одобрено, тъй като увеличава живота с 12 дена!?! Звучи абсурдно, нали? Най-лошото е, че химиотерапията има ужасни странични ефекти.
 

         И все пак познанията ни за това, какво поражда туморите ни дават сила да ги се борим с тях, независимо от това дали са доброкачествени или злокачествени.Зад много болести и болестни състояния се крие някакъв вид инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии, гъбички и вируси. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести предизвикани от бактерии и вируси – HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафилококи, стрептококи, холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.

 

         Д-р Хулда Кларк е открила, че тези микроорганизми са много чувствителни към три съставки и могат да бъдат убити, чрез приема на точно съотношение от три билки. Предложеното от д-р Хулда Кларк лечение без лекарства е многократно по-безвредно от всички други. Оказва се, че плода на ореха,  билката бял пелин и цветето карамфил повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Абсолютно невъзможно е човек да се освободи от всички тези паразити посредством някой фармацевтичен продукт, тъй като всеки от тях действа на един или два паразитни вида. Освен това те имат странични ефекти. Представете си, че трябва да вземете десет лекарства, за да унищожите една дузина от вашите паразити!

 

         Д-р Хулда Кларк е открила, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита! Тези три билки трябва да се използват заедно. Пелинът и шлюпките от черен орех и убиват туморните клетки – както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата на туморните клетки в зародиш. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение, вложени в продукта Triactal, който може да се намери в България. Триактал е цялостен подход, който не само смалява туморите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и влияе благоприятно върху възстановяване състоянието на клетките в организма.