Зарко признава защо са разделени с Деси

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Броени дни преди финала на „Биг Брадър Ол Старс“, отношенията между риалити звездите са повече от динамични.

Тази вечер ще видим как номинациите очи в очи за пореден път пренаредиха пластовете в Къщата, а Соня и Борислав се превърнаха в тотални антигерои за останалите Съквартиранти.

На последните номинации за сезона, Боби обяви Ваня Джаферович за най-достоен да спечели предаването и се обоснова, че иска да отиде с него на финал, защото са приятели.

Големият брат го попита дали причината е тази, защото много скоро, в разговор със Соня, той е казал точно обратното – че Джаферович е слаб противник и лесно ще му вземе победата.

Боби категорично отрече да е изричал тези думи. Довечера ще видим автентичното видео доказателство, че това не е така и лавината от емоционални нападки, която ще последва.

След тези събития Борислав и Соня ще се окажат сами срещу всички. Тази вечер ще станем свидетели и на дългоочакваната развръзка между ДесиСлава и Зарко.

 

След мисията „Океан от любов“, където отношенията им поеха в съвсем нова посока, заради признанието на певицата, че се вижда с някой навън, Деси най-после ще поговори откровено със своя бивш любим.

Тя ще го попита в очите каква е причината да е в Къщата и как мисли да се развият отношенията между тях.

По-късно Ваня ще говори със Зарко и той за първи път ще разкрие истинската причина за раздялата между него и Деси