Magic Mesh – мрежа против насекоми

2
Добави коментар
ivajloangelov
ivajloangelov

 #001

Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете Ви са заети с обяда вече няма нужда да оставяте чиниите на пода, да отваряте вратата и с невъзможни маневри да излизате –  мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори сама след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух без досадните комари и мухи, които безмилостно нахлуват в дома Ви!

Magic Mesh се инсталира за секунди, без да са необходими допълнителни инструменти, къртене, разбиване и почистване. След края на сезона просто сгъвате и прибирате до следващото лято – лесно, бързо и удобно.

Magic Mesh e подходящ за единични врати, плъзгащите се и почти всички останали врати! Мигновето се отваря, магически се затваря!
Перфектен за домашни любимци  – с Magic Mesh вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път, за да то да отиде на нощна или дневна разходка, защото то ще може да излезе само.

Magic mesh не оставя следи по рамката на вратата, а най – фините нишки държат и най – малките насекоми надалеч от дома Ви, без да има нужда да пръскате себе си и семейството си с химичните спрейове против комари, които правят алергии или пък да назначавате човек от семейството си на смяна, за да гони мухите…

Mагнитнаta мрежа e с размери 100 x 190 см.