Всеки иска да е Хан Соло

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Претендентите за ролята на младия Харисън Форд са стотици. Ето някои от по-известните сред тях

Кой ще е следващият Хан Соло? Според „Холивуд рипортър“ за ролята на младия Харисън Форд са кандидатствали 2500 мераклии на възраст от 18 до 32 години. Те се отсяват предварително на кастинга, а режисьорите на новия филм Крис Милър и Фил Лорд ще получат списък с фаворитите.

Виж още: Силата се пробужда в „Междузвездни войни“

Сред известните имена, които се надяват на успех в това състезание, са Дейв Франко („Зрителна измама“), Арън Тейлър-Джонсън („Годзила“, „Шут в г*за“), Чандлър Ригс (сериала „Живите мъртви“), Хънтър Париш (сериала „Трева“), Рами Малек („Нощ в музея“ 1, 2 и 3, сериала Mr. Robot), Логан Лърман („Ной“, „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“), Ансел Елгорт („Вината в нашите звезди“, „Дивергенти“).

Ансел Елгорт в рекламната кампания на модна къща „Прада“ за пролет-лято 2015

Филмът, който е предистория на Хан Соло, се чака на 25 май 2018 г., като сценарият се пише от Лорънс Каздън и Джон Каздън. Така героят ще се сдобие с биография, заради липсата на която Харисън Форд искал персонажът му да бъде убит.

Виж още: Защо Ал Пачино отказал ролята на Хан Соло

Сега се търси и физическа прилика с оригинала, така че шансовете на дебютантите също не са малки.

Ник Робинсън и малкият Тай Симпкинс от „Железен човек-3“ в „Джурасик свят“

Между претендентите се споменават още Ник Робинсън от „Джурасик свят“, Майлс Телър („Фантастичната четворка“, „Камшичен удар“), Ед Уестуик (сериала „Клюкарката“), Колтън Хейнс (сериалите „Тийн вълк“, „Стрелата“), звездата на „Дисни“ Лео Хауърд (сериала Kickin’ It, малкия Конан в снимания у нас „Конан Варварина“), Ландън Либуарон (сериала Hemlock Grove), Тони Олер („Чистката“), Джошуа Сас (сериала „Галавант“), Макс Тиерио (сериала „Мотел Бейтс“) и Джак Рейнър от „Трансформърс: Ера на изтребление“, дори Том Фелтън (Драко Малфой от „Хари Потър“).

Джак Рейнър в „Трансформърс: Ера на изтребление“

Самият Харисън Форд навремето не бил фаворит за ролята, макар че бил работил с Джордж Лукас в „Американски графити“ (1973). Тогава той бил дърводелец на снимачната площадка и режисьорът му възложил да подава репликите на кандидатите, между които личат имената на Кърт Ръсел, Кристофър Уокън и Ник Нолти.

Форд демонстрирал перчене на наемник и умора от целия свят, което се оказало печеливша комбинация. На 73, след поредица лични премеждия, които го вкараха в болница, той влиза отново в ролята на Хан Соло в „Силата се пробужда“, по кината от 18 декември.