Анелия – Anelia.

1
Добави коментар

Анелия и Емилия се сдобриха заради омраза към Джена

Анелия и Емилия се съюзиха в общата си ненавист към любовницата на Коко Динев

Анелия и Емилия заровиха томахавката заради Джена

Анелия и Емилия изненадващо за всички обявиха, че не само са загърбили скандалите помежду си, ами дори са в много добри отношения. Бившата и настоящата жена на Коко Диинев дълги години не можеха да се понасят и упорито се избягваха заради факта, че делят общ мъж. Това обаче вече е в миналото.

Анелия и Емилия заровиха томахавката
Анелия и Емилия заровиха томахавката
Само че причината не е някакво помъдряване от тяхна страна. И в техния случай мъдростта, че нищо не сплотява две жени така, както омразата към трета, ще се окаже вярна за пореден път. Двете певици решиха да се сдобрият, водени от общата си омраза към Джена. За която, както знаете, все по-упорито се шушука, че е любовница на Коко Динев. Който изобщо не се свенял да мами Емилия с нея.

Нещо, което самата блондинка призна с половин уста преди няколко дена. Именно в този труден за нея момент се намесила Анелия, която й се обадила по телефона, за да й вдъхне кураж да се справи със ситуацията. И най-вече с натрапницата. Жестът й трогнал Емилия и тя променила мнението си за първата съпруга на половинката си. Двете певици са решили да се съюзят срещу колежката си и да й попречат да постигне целта си. А именно – да стане третата половинка на Коко Динев, научиха от hotarena.net.

Както знаете, бизнесменът и любовницата му подновиха връзката си след известно прекъсване. Двамата бяха изловени заедно в хотел в Сандански, където са прекарали нощта. Нещо повече, за Коледа очевидно хлътналият Коко подарил на любовницата си цели 20 бона, за да може тя сама да си хареса и да си купи подарък.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг