Крум – Krum.

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Анелия и Крум в афера?! Виж как се заиграват в морето

Анелия и Крум може да имат нещо повече от приятелство, категорични са техни познати

Анелия и Крум се заиграват в морето – близостта между двамата е особено опасна, забеляза Kliuki.net.

Анелия
Анелия се заиграва с Крум в морето
Всъщност тези кадри се завъртяха в мрежата преди време, а сега някой отново държи да ги припомни. Дали това означава, че Анелия има афера с Крум?!

Трудно е да се каже, въпреки че палавите им движения във водата са по-характерни за влюбена двойка, коментират ги в мрежата. Изпълнителят обаче пусна този колаж и веднага предизвика лавина от реакции, писа изданието frognews.bg.

Краката на Анелия се увиват около врата му, устните им са толкова близо, че чак става горещо наоколо. Всичко изглежда така, все едно тук се разгаря истинска страст. Анелия напоследък държи в тайна отношенията си. Ту си признава, че има мъж до себе си, ту разсейва подобни съмнения.

Очевидно тя не иска много да се знае за личния й живот. Но пък за сметка на това си е позволила доста волности в компанията на Крум.

Ако няма връзка между тях, то тя е направила добра услуга на колегата си, понеже за него все се говори, че си пада по своя пол… Сега вече дамите може да си помислят, че имат шанс да се пробват за обятията му – също като Анелия!

Онлайн реклама и интернет маркетинг