Орк. Кристали – Ork. Kristali.

1
Добави коментар

Нови албуми и празнична програма със звездите на „Пайнер“ и Планета ТВ

В края на всяка календарна година има един особен период, когато дните са изпълнени с особено вълшебство, което винаги ни прави по-добри в очакване на хубавото, което ни предстои през идващата нова година.
Музикална компания „Пайнер“ се постара да зарадва почитателите на модерния фолк и на българската народна музика. В музикалните магазини могат да се намерят десетки видове малки календарчета и големи календари за 2015 година със снимки от най-новите фотосесии на техните любими певици и певци.

През 2014 година, освен разнообразния пакет компилации, с които музикалната компания радва меломаните всяка година, на музикалния пазар се появиха колекциите сръбски и гръцки хитове, самостоятелните албуми на Васил Вълканов и оркестър „Кристали“, стартира поредицата „Фолклорен извор Мр3“ с колекции от песни на Нелина и Славка Калчева, новите албуми на Веселин Маринов, Пепи Христозова, оркестър „Канарите“, на Соня Немска, оркестър „Плам“, от Мр3 поредицата се появиха „Хитовете на Преслава“.
Появиха се дебютните албуми на Роксана „За всеки има ангел“ и на Теди Александрова, дебютът на Ивелина Колева „С мерак, любов и песен“, фолклорният дебют на Борис Дали „Младо момче”.
Специално като празнични подаръци се излязоха новите албуми: „Феноменална“ на Анелия, „Моли се да не почна“ на Джена, „Хубава си, моя горо“ на Райна, а очакваме, в навечерието на Коледа, появата и на „Любовта криле дарява“ на Росица Пейчева.

Програмата и на трите музикални телевизии „Planeta“, „Planeta HD“ и „Planeta folk“ ще бъде изключително атрактивна в празничните дни и нощи. Вихрени купони очакват всички, които ще се забавляват със звездите в дискотеките „Планета Пайнер Клуб“ в цялата страна. Начините са много и различни, но идеята ни винаги е една – весели и щастливи празници със създаденото от музикална компания „Пайнер“ и нейните звездни герои.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг