Какво да подарим на зодия Риби?

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Идеи за коледни подаръци за този воден зодиакален знак.

Чувствителните, креативни и артистични, представителите на зодия Риби обичат да получават коледни подаръци, които носят в себе си мир и хармония.

Рибите са сантиментални мечтатели. Те обичат красивите мигове от миналото и ревностно пазят най-ценните си спомени.

Един от най-подходящите подаръци за представителите на зодия Риби са тези, които се асоциират със спомените им. Ще ги зарадвате и с красиви бижута или талисман.

Друг подходящ вариант за празниците на Рибите е нещо, което да докосне чувствената страна на личността им. Може да им подарите бутилка отлично вино, скъп парфюм или ароматизирани свещи и цветя и те ще ви бъдат искрено благодарни. коледни подаръци

Рибите са творчески натури, поради което харесват вещи с оттенък на артистичност, креативност и духовност. Например билети за театър или стихосбирка (в зависимост от интересите на човека) биха били идеален подарък за този знак.

Вкусът към романтиката е характерен за всички Риби- и жени, и мъже. Дамите биха се зарадвали изключително много на чаши за чай с романтична щампа, а господата – луксозните кутии за вино с мотив в старинен стил.

А ето и няколко конкретни идеи за това какво да подарим на Рибите, за да ги изненадаме:

• Албум за снимки/Рамка за снимка

• Романтични книга/диск с романтична музика

• Вечеря в ресторант за морски дарове

• Възглавница/меко одеялце за сън

• Кошница с шоколади и екзотични плодове

• Аксесоар за дома (по възможност в син цвят, Рибите обичат синьо)

Каквото и да изберете, не забравяйте, че Рибите обичат да фантазират. Бъдете сигурни в едно, че радостта, която ще им доставите, ще помнят за цял живот.

Like this:

Like Loading…