Памела Андерсън пак си свали дрехите

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Актисата заяви, че с радост би работила в Русия, но не е готова да приеме руско гражданство като колегата си Депардийо.

Признанието е направила за агенция ТАСС: „Имам американско и канадско гражданство. Допада ми обаче да работя в Русия. Готова съм да сътруднича на руски организации“.

Да припомним, че тя е ревностен защитник на животните и членува в различни организации.

Памела обясни, че в Русия е планирано да бъде отворен приют за кучета и котки, който ще носи нейното име и добав.

„В тази инициатива съм готова да участвам“ – безапелационна е секси дамата, която уточни, че през април следващата година отново ще посети Русия, за да участва във форум, посветен на тигрите.

Сега Памела Андерсън е в Русия пак като защитник правата на животните. „Надявам се да видя такава Русия, в която ще се защитават правата на животните, очаквам Русия да заеме активна позиция в борбата с бракониерството.

Ще се постарая да направя всичко, което е по силите ми, за да може потомците ни да живеят в по-хубав свят“ – коментира тя.

Актрисата, позната и като спасителка на плажа от едноименния сериал, се изказа и по горещата тема „Плейбой“ да не публикува снимки на разголени жени.

„За мен работата с „Плейбой“ е важна част от живота ми. Когато бе оповестено, че списанието прекратява публикуването на голи снимки на жени на корицата си, ми се

обадиха по телефона и ми предложиха да се снимам за „Плейбой“. За мен това бе вълнуващ ден – своеобразно връщане в миналото. Аз съм вечното момиче на „Плейбой““ – хвали се 48-годишната Памела Андерсън.