Сърдитата котка влезе в музея „Мадам Тюсо“

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Виж как взеха мярката на Grumpy Cat за механичния й двойник плюс снимка от откриването му и трейлър за коледния филм с най-прочутата котка в интернет

На 22 септември се навършиха три години от онлайн дебюта на най-популярната котка със снимка в Reddit и два клипа в YouTube, чиято цел бе да разсеят съмненията, че кадърът е обработен с „Фотошоп“.

Видео: Котките владеят интернета

Оттогава насам Сърдитата котка (Grumpy Cat) е събрала над 8 млн. почитатели във „Фейсбук“, а вече заслужи и място в музея на восъчните фигури „Мадам Тюсо“.

Както стана видно от горното видео, четириногото стоически и с привидно безразличие изтърпя да му вземат мярка, за да влезе в историята като първия представител на котешкия вид, обезсмъртен редом с редица други знаменитости.

Grumpy Cat със своя музеен двойник, спящ в котешкото си легло, и стопанката й Табата Бундесен в „Мадам Тюсо“, Сан Франциско, 8 декември 2015 г. Снимка: Beck Diefenbach / Madame Tussauds

Фигурата е аниматронна – в състояние да изпълнява шест различни движения. В началото на декември бе откриването й в „Мадам Тюсо в Сан Франциско, а след няколко месеца тръгва на турне из останалите пет обекта на восъчния музей в САЩ.

Виж още: Забавната страна на Grumpy Cat

Миналата година котето дебютира и в киното с тв филма на „Лайфтайм“ Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever (Най-кошмарната Коледа на Сърдитата котка), където говори с гласа на Обри Плаза. По сценарий лошото й настроение се обяснява със самотата, в която прекарва дните си в магазин за домашни любимци – докато не се сдобива с нова, 12-годишна стопанка.