Юнитрейд Колор е дистрибутор на автомобилна боя на марките Standox, Finixa, Dichem, DuPont, Sontara, 4CR.

1
Добави коментар
UnitreidColor09
UnitreidColor09

“Юнитрейд Колор“ ЕООД е създадена през далечната 1990 г. като част от компанията Юнитрейд, официален  вносител на Фолксваген за България. Мисията на фирмата по това време е била първа да подбере и внесе водеща марка автомобилна боя. Концепцията бързо се развива и още през същата 1990 г. Юнитрейд предлага първите за България обучения за бояджии със съвместно участие на приложни техници от Германия. През 2010 г. компанията единствена за България получава лиценз да издава държавни дипломи за бояджии и колористи. Сред първите партньори оценили високо предлаганите от нас услуги са Мото Пфое България, Фолксваген и Ауди. Тези три бранда, заедно с Опел, Киа и Шкода на по-късен етап, изграждат гръбнака на Standox България повече от две десетилетия.

“Юнитрейд Колор” ЕООД е и първият официален вносител на 3М за България. От 2012 компанията взима и правата на 4CR, Challenger, Dupont-Sontara и Finixa за страната. Основен партньор сме на Festool, Sata, Devilbiss, Beta и Кimberly-clark.

Първи в България въведохме UV-технологията. Характерното при нас  е, че Standox единствено се ориетира и патентова  UV-технологията на базата на α-лъчите, което гарантира съхнене на кита – за 10 до 20 секунди, съхненето на филера – за 10 до 20 секунди, а това на лака – от 2 до 5 минути в зависимост от площта. Тази характерност, бързина на технологията ни прави най-атрактивни за Рапид сервизи, където идеята е докато ВИП клиентът изчаква в кафето, колата му да е готова за издаване, както е в една авто мивка.

Нано технологията в безцветните лакове – патентованият Platinum лак съдържа нано частици, които се натрупват на повърхността на лака и му доставят дълготрайност, устойчивост на надраскване, гланцов финиш. Продуктът е използван в производството и рефиниша на Мерцедес.

С какво се отличаваме: „Юнитрейд Колор“ ЕООД,  въпреки своята впечатляваща за страната ни 25 годишна история, е млада иновативна фирма, чийто фокус не попада върху продажбата на продукти, а предлагането на готови решения, предосатавянето на адекватни услуги. Всеки един от екипа ни притежава качества, отговарящи на изискванията за висок стандарт на обслужване на клиентите: дългогодишен професионален опит, висок морал и отдаденост на работата. От 2009 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001, а от 2007 г. ползва ERP интелигентна система за управление на всички процеси във фирмата.

Юнитрейд Колор е дистрибутор на автомобилна боя на марките Standox, Finixa, Dichem, DuPont, Sontara, 4CR.

Нашите партньори