Идеи за коледен подарък на приятел

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

С наближаването на Коледа започваме да се чудим какви подаръци да купим на приятелите си.

След много дебати и изследвания ние направихме списък от 7 идеи за подаръци, които са подходящи, според нас и не са банални.

1. Музикален плеър Няма нищо по-добро от музикален плейър или докинг станция за iPhone (средство за пускане на по-висок звук от плеъра с допълнителни функции) за подарък на най-близкия ви приятел. При това става за всяка възрастова група. Но, разбира се, трябва да знаете дали той няма вече такъв плейър, а за станцията – какъв модел iPhone притежава. коледни подаръци 2. Събиране на песни Колекция от чудесни песни, събрани в CD или USB устройство може да зарадва вашия приятел. Този подарък ще бъде още по-специален, ако знаете  каква музика харесва той, но това се предполага, след като ви е приятел. Дори трябва да сте информирани какви записи му се иска да има.

3. Персонализиран календар За Коледа или за Нова година можете да поръчате за приятеля си календар, на който има ваша обща снимка. Такива поръчки се правят във фото студията. Можете да добавите интересни цитати, мъдри мисли или любима крилата фраза.

4. Аксесоари Ако той има iPhone, Ipod или друго модерно устройство, можете да му подарите готин аксесоар за него – слушалки, блутут, протектор, калъфче и др. коледни подаръци

5. Ваучер В случай че вашият приятел не е ходил на почивка тази година, то той заслужава такава, а вие бихте могли да я организирате. Направете резервация за двама и посрещнете Нова година на екзотично място – такива има и на нашето черноморие. Ако нямате време за пътуване – купете му ваучер за масаж или популярно СПА преживяване за един ден.

6. Медальон Много изискан подарък ще направите, ако подарите на приятеля си медальон с висулка от камък, който подхожда на зодията му. Можете да поръчате и гравиране на инициалите – вашите и неговите. Това е подарък за наистина близки приятели.

7. Подарък, свързан с неговото хоби Например, ако човекът обича да рисува, подарете му комплект бои, четки и платно. Ако обича да събира марки или монети – купете му нов класьор. А пък най-лесно е, ако обича да чете – пълно е със страхотни книги на пазара, които още не е прочел!

Like this:

Like Loading…