10 богати знаменитости, които се държат като бедни

4
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Славата, като всяко друго нещо в живота, би могла да бъде доста преходна. Затова винаги е добре да знаеш, че каквото и да се случва, вече си подсигурил живота си с едни 30-40 милиона долара. Много от известните личности отделят твърде много средства, за да поддържат визията и имиджа си, но в тази статия ще Ви покажем десет милионера, които ако срещнете на улицата, бихте сбъркали с обикновени хора.

Джейдън Смит Не е трудно да се изненадаш от факта, че малкият син на Уил Смит присъства в тази класация. Състоянието на известния актьор и съпругата му Джада, която също е актриса, певица и продуцент, възлиза на 500 милиона долара. Семейството ежегодно отделя пари за благотворителност, включително и към частното училище, което основават през 2010 в Калифорния. Седемнадесетгодишният Джейдън казва, че е негов личен избор да се опази от идеята, че повече винаги значи по-добре. Тинейджърът притежава няколко тениски и три чифта джинси, по думите на баща му. Уил споделя пред медии: „Той отказва да е роб на парите. И аз уважавам това. Младото поколение е по-малко материално от нас.“

Шия Лабъф Дори и след напускането на високобюджетната поредица „Transformers”, кариерата на младия актьор все още е в подем. Когато е навън сам или с приятели, Шия често може да бъде объркан за бездомник. Самият актьор споделя, че му е приятно да бъде различен от останалите, което би обяснило раздърпаните панталони и тениските с дупки по тях.

Кендрик Ламар Ламар е един от най-нашумелите хип-хоп изпълнители в САЩ в момента. Албумът му се продава като топъл хляб, а съвсем скоро рапърът сключи множество договори за реклама, един от които с Reebok. Затова макар да знае, че в банковата си сметка са се настанили удобно около 11 милиона долара (към момента), Ламар няма желание да се изживява като суперзвезда. Той израства в семейство без особено много възможности, затова цени всеки долар и не обича да харчи излишни пари за външния си вид.

Майли Сайръс Въпреки че скандалната певица притежава имение за милиони в Лос Анджелис, когато стане въпрос за външния си вид, звездата обича да е по-скромна. Сайръс твърди, че облича скъпи дрехи само когато е на награди и важни събития – през останалото време носи дрехи, които не струват повече от 10 долара.

Макколи Кълкин Макколи Кълкин е една от филмовите звезди, които придобиха слава на много крехка възраст. Макар да няма особено активна кариера, той продължава да получава чекове за излъчването и разпространението на филмите, които го направиха известен. Вероятно се питате защо тогава актьорът често е забелязван в компанията на бездомни? Не е тайна, че Кълкин от години се бори с пристрастяването си към наркотиците.

Мишел Уилямс Макар с натрупано богатство от 8 милиона долара, Мишел е често определяна като „най-малко талантливата певица от Destiny’s Child”. Тя е и от хората, които не обичат показността. Последните й участия не са в концертни зали (като тези на колежките й Бионсе и Кели), а в малки местни църкви. „Тя просто е скромна“, споделят нейни приятели.

Марк Зъкърбърг Създателят на фейсбук Марк Зъкърбърг е, както се казва, „бъкан с пари“. За да сме по-точни, младият предприемач има в сметката си 41.4 милиарда долара. Затова е повече от изненадващо, че сватбата на Марк с Присила Чан струва едва 4,500 долара.

Кеша Не е тайна, че младата певица някога е била бездомна. За да преживява, тя е крадяла пакетирани храни от магазини. Може би това е и причината певицата да е много внимателна с парите, които е спечелила. Кеша споделя, че по-голямата част от дрехите й са втора ръка, защото не иска да харчи за ненужни неща.

Робърт Патинсън Звездата от „Twilight” не е от актьорите, които обичат да се разхождат по червения килим. Затова не е изненада, че когато е навън, англичанинът е забелязан с широки панталони, бяла тениска и изтъркани от носене кецове. Самият Робърт твърди, че това му помага да остане незабелязан и необезпокояван от папараци и фенове.

Еминем Еминем може да е един от най-успешните рапъри на всички времена, но това не значи, че той обича да парадира с това. Хип-хоп изпълнителят от Детройт има проблемно детство и много често заспива гладен. Това е и причината да не се чувства комфортно в скъпи дрехи. По негово думи това му и помага да привлича по-малко внимание.

Източник: www.therichest.com