Това е Лек

5
Добави коментар
lechebnimazilaelek
lechebnimazilaelek

е Лек е търговска марка, произвеждаща натурална и билкова козметика, която се налага от няколко години на нашия пазар. Философията на е Лек е – всеки един от нас се отнася към клиентите ни, както бихме искали да се отнасят с нас!  Фирмата е на българския пазар от 2002 г. От години концентрираме вниманието си върху обработването и приложението на билките в помощ на човешкото здраве и здравословен начин на живот. Постигнахме резултат! И продължихме да развиваме продуктовия си каталог с най-разнообразни и полезни мазила. През годините извървяхме дълъг път, в който усъвършенствахме работен процес, гарантиращ ни високо качество и успешно финализиране на всеки продукт.
Особено много се гордеем с налагането на нашата търговска марка е-Лек, чиито продукти са много добре познати на потребителите. Във фирмения ни магазин на ул. Ген. Паренсов 12 ще откриете лек за всяка болка – като всеки един от тях е достоен да бъде Вашия правилен избор!
Нашата цел е да гарантираме качество и натуралност на нашите продукти. Ето защо в произвежданите от нас мазила – кремове, мехлеми, маски и балсами няма да откриете животински съставки. Ние гарантираме за натуралния произход на използваните съставки и се стремим да запазим уникалността на рецептите. Нашите продукти не са тествани върху животни и не съдържат петролни продукти и консерванти! Всичките ни артикули са приготвени от растения и масла, които притежават лечебни свойства и са изработени по изпитани с времето рецепти от лекарската практика, защото… Това е лек!
Очакваме Ви! Ще ни откриете на адрес: гр. София, ул. Ген. Паренсов 12, както и на телефони: 0893 582 888 и 0879 480 041