Вижте какъв е вашият аромат според зодията

2
Добави коментар
procreator
procreator

Парфюмът е вашият почерк. Неговият аромат трябва да ви харесва и да ви кара да се чувствате самоуверени и секси. Ако все още не сте определели кой е вашият парфюм, тогава вижте каква е връзката между вашата зодия и различните аромати. Може би това ще ви помогне да намерите своето ухание. 

 

Овен

Вие сте  динамична и силна натура, което подсказва, че вашият парфюм трябва да бъде дързък, с ориенталски и пакантни нотки.

 

Телец

Вашата натура е романтична и сантиментална. За вас са подходящи аромати с флорални нотки.

 

Близнаци

Вие сте безгрижни и артистични. Това ви пречи да намерите само един аромат, който да ви бъде любим. И все пак добро решение са флоралните аромати.

 

Рак

Изключително социални личности. За вас са силните цветни аромати за повече романтика.

Лъв

Тъй като винаги искате да сте в центъра на вниманието, затова и ароматът ви трябва да бъде забележителен. Заложете на нещо чувствено и енергично.

Дева

Девите са практични и много чувствени и емоционални. Често се усамотяват, но на тях винаги може да се разчита. На вас ви отиват свежи и чисти аромати.

 

Везни

Изключително очарователни и грациозни личности. Най-подходящи за вас са съчетания от плодови и флорални нотки.

Скорпион

Подходящи за вас са дръзки и секси аромати, с които да предизвиквате околните.

 

Стрелец

Оптимисти, скандални, спонтанни и едновременно сдържани и миловидни. С една дума – леко луди. Заложете на дървесни нотки.

Козирог

Стабилни, консервативни, верни приятели. Заложете на нещо сериозно.

Водолей

Творчески личности, твърдо стъпили на земята. Имате нужда от запомнящ се парфюм.

Риби

Вие никога не изневерявате на себе си. Трудно е да се каже кой парфюм напълно ви характеризира. И все пак, заложете на класически аромат.