Номерата на Лудогорец нямат край

1
Добави коментар
vitoshanews
vitoshanews

Номерата на Лудогорец нямат край

Шампионът Лудогорец се наложи с 2:0 при гостуването на Черно море в мач от 20-ия кръг на „А“ група. Точни за десетата победа в първенството този сезон бяха Джонатан Кафу в 49-ата минута и Клаудиу Кешеру в 62-ата.
Лудогорец събра 38 точки и ще зимува на върха, а дали ще е едноличен лидер – ще научим по-късно днес, когато „Левски“ (с 35 точки) приема Литекс, който има 33 в актива си.

След четвъртия пореден мач без победа Черно море остава на шестото място с 25 точки. „Моряците“, които този сезон зарадваха феновете си със спечелването на Купата и Суперкупата на България, завършиха лошо годината. Тимът на Никола Спасов се свлече в класирането на „А“ група, а също така и се сбогува с Купата, след като преди дни отпадна от Берое на 1/4-финалите.

Изключително неприятно впечатление направи поредния обит на лудогорци да заобиколят наредбата. Младокът Венцислав Керчев започна като титуляр за гостите, но още в 14-ата минута беше заменен от Георги Терзиев. Елементарна справпоказа кака в Лудогорец се отнасят с младите таланти.

Въпросният Керчев е пускан насила в тима, само и само, за да се изпълни наредбата на БФС. Колегата от БЛИЦ Веселин Русинов си направи труда да проучи колко пъти младокът е бил сменян в мачове от „А“ група.

„54, 8, 79, 46, 20, 46, 46, 56, 14. Не! Това не са числата от тотото. Това са минутите, в които Керчев е сменен в 11-те си мача като титуляр на Лудогорец. В пет от тия случаи е заменен от Терзиев и един път от Александров. Първо Едо, а след това и Чичо Гошо се ПОДИГРАВАТ с момчето заради правилото в титулярния състав да има поне един играч до 21 години. А коментаторите на Диема за пореден път се ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ и твърдят, че СИГУРНО СТАВА ДУМА ЗА КОНТУЗИЯ. Абе, вие толкова ли сте тъпи, правите ли се на такива или правите зрителите на малоумни?“, логично попита колегите Русинов.

Categories:
Футбол