Мелани Грифит показа необработено селфи :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: smart.dir.bg

58-годишната Мелани Грифит се ядоса на хейтъри и пусна селфи, с пояснението, че снимката й не е обработвана с фотофилтри.
По-рано актрисата сподели снимка на голите си крака на фона на плажа в Хавай, но това породи злобни коментари, пише dir.bg. За да си „го върне“, Мелани публикува своя снимка с думите:

„Ето. Без филтър. Аз съм на 58. Участвам в „Хавай 5-0″, играя майката на Скот Каан. Хайде… Кажете още злобни неща. Весела Коледа“.

Не е тайна, че актрисата прибягва до пластичната хирургия. Освен това Мелани има 50 шева на лицето и няколко пластични операции заради нападение на лъв, когато била малка.

Миналата седмица стана ясно, че е финализиран разводът й с Антонио Бандерас след 18 г. брак. По този повод Грифит сподели цитат на американската писателка Дженифър Уайнър: „Разводът не е такава трагедия. Трагедия е да останеш в нещастен брак. Да учиш децата си на грешните неща за любовта. Никой не е умрял от развод.“

„Амин! Обичам децата си, обичам бившия си. Винаги и завинаги. Не е ваша работа“, коментира Мелани към цитата.

Това е четвърти развод за Грифит и втори за Бандерас. Той излиза с 35-годишната холандка Никол Кимпел, която работи в сферата на банковите инвестиции. Актьорът заяви преди месеци, че винаги ще обича Мелани.

Грифит е споделила на страницата си в Instagram снимка с майка си Типи Хедрън, както и снимка от далечната 1990 г. на нея, бившия й съпруг Дон Джонсън, Голди Хоун и Кърт Ръсел (вижте в галерията).