Елегантни и модерни в черно като Джиджи Хадид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

2015 определено бе годината на Джиджи Хадид! Русокосата красавица бе във всяка най-гореща медия, фотосесия и ревю, а последователите и в социалните мрежи боготворят естественото й излъчване, нетрадиционна красота и интересни черти на лицето. Ние я обожаваме! Харесваме страхотния й стил на обличане, в който долавяме по малко от всичко – минимализъм, бохемство, небрежност и следване на най-актуалните модни тенденции. И още нещо – Джиджи не използва услугите на стилист! Но ако си отраснал под светлината на прожекторите и си се учил от най-добрите в бранша, вече едва ли ти трябва такъв!

След като взе участие в кампанията на H&M и Balmain, присъедини се към Balmain армията и най-тесния приятелски кръг на Оливър Рустейн, снима рекламна кампания за Versace, участва в музикалния клип на песента, която се превърна в абсолютен хит на лятото (How Deep Is Your Love) и дефилира за Victoria’s Secret, Джиджи вече безспорно е едно от най-големите имена в модата в момента. Освен това когато две от най-добрите ти приятелки са Джоан Смолс и Кендал Дженър, едва ли има друг път, освен към славата.

След като VOGUE я избраха за една от най-стилните жени на 2015-та година, Джиджи се превърна и в истинска модна икона. Всеки неин тоалет се превръща в основна тема на разговор в модните редакции по целия свят и нашата не прави изключение! Именно затова днес решихме да ви представим този страхотен тоалет, с който Джиджи се появи по улиците на Лос Анджелис миналата седмица и за секунди обра овациите. All-Black тенденцията се завръща през зимата и ни харесва! Асиметрична дълга сатенена пола с висока цепка, която разкрива стилни велурени чизми и се съчетава страхотно с черен пуловер с едра плетка и поло яка. Завършващи детайли на визията са велурена чанта и големи слънчеви очила! Страхотно, не мислите ли?

Ако тоалета на Джиджи ви допада, ето няколко идеи как може да го пресъздадете и в собствения си гардероб:

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева