Какви подаръци харесват мъжете

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Учени психолози доказаха, че за хората е много по-приятно да подаряват, вместо да получават подаръци. Особено вълнуващо е да се правят скъпи и много специални подаръци с различни послания. Какво можеш да подариш ти на любимия и минута по-късно да видиш как усмивката озарява лицето му?

**Обичат ли мъжете практичните подаръци Някои мъже обичат да получават полезни подаръци, които ще могат да използват и след празника. Всяка необходима за бита вещ, която разбира се е красива и с високо качество е добра идея за подарък – например, последен модел сокоизстисквачка (ако обича да спортува и се храни здравословно), много скъп пепелник, който не пропуска дима навън, а излъчва ориенталски аромати (ако е пушач), уникално люлеещо се кресло, което с едно движение се превръща в удобно легло за пред телевизора (ако е кино и тв маниак, който прекарва доста време пред екрана)… коледни подаръци

Може да ти се струва, че тези подаръци са прозаични и лишени от „любовен” смисъл, но не си права. С подобен подарък ти ще го направиш щастлив и доволен. Ще видиш как той дълго време ще съзерцава придобивката си и ще ти я демонстрира веднъж, два пъти,три, забравяйки, че именно ти си му я подарила или желаейки да сподели радостта си с теб… А нали любовта означава именно това – желание да правим хората, които обичаме щастливи, да им доставяме наслада и доволство под различни форми?

**Можем ли да му подарим нещо оригинално Други мъже обичат да получават „творчески” подаръци. Те ще се зарадват на красиви и оригинални сувенири, които носят послание – картина, изобразяваща мястото на първата ви среща, кутийка, в която си скрила негов и твой кичур коса, красиво бижу, което може да бъде разделено на две половинки (едната за теб, другата за него). Интересна книга с фирософски размисли за живота и любовта също е подходяща. Изборът тук е по-голям и по-лесен, просто трябва да успееш да намериш вярното послание, което да докосне сърцето на половинката ти. коледни подаръци

**Можем ли да му подарим секси подарък Има и мъже, които биха се зарадвали на един по-секси подарък, направен и доставен от теб самата. Например, специален стриптийз, режисиран и изпълнен от теб, със секси костюми, музика, специална обстановка. За целта можеш да вземеш костюми под наем (съществуват много ателиета и агенции, които отдават под наем всякакви облекла), да купиш диск с еротична музика, да приготвиш специално, заглушено осветление. Трябва да се прибереш преди любимия, за да бъде пълна изненадата. После се отдай на чувството, че си обичана и желана.

**Какво не бива да забравяме за подаръците И никога не забравяй, че всеки подарък е вълшебство, откъснато от едно сърце, за да бъда дадено на друго. Каквото и да подариш, то ще бъде безценно, защото ще е избрано и дадено с много любов. Част от красотата на подаръка е неговата неочакваност. Затова не пропускай на правиш мънички подаръчета на хората, които обичаш без специален повод и ден. Животът е низ от изненади, нека ги направим приятни.

 

Like this:

Like Loading…