Георги Христов между секси мацки в новия брой на FHM

6
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Централният нападател на Левски Георги Христов даде интервю за новия септемврийски брой на мъжкото списание FHM. Освен изповедта на №99 на ”сините”, който днес може да играе като титуляр за Левски срещу Виляреал на „Ел Мадригал”, в новия брой може да се прочетат и интервюта на режисьора Куентин Тарантино и диджей Дончо от клуб „Червило“.

12-страничен пикториъл със звездата от корицата Аксиния очаква почитателите на FHM в новия брой на списанието, който е на пазара от 16 септември, сряда. Принцесата на българската поп-музика се класира на второ място в тазгодишния списък „100-те най-секси жени в света“, но стана фаворитка на редакторите от FHM International.

„Не съм изненадан от техния избор. Победителката Николета Лозанова е изключителна, но засега си остава звезда единствено от българска величина. Докато Аксиния е нещо повече – тя е емблема на родната поп-музика“, коментира главният редактор на списанието Георги Неделчев. „Гордеем се и с факта, че повече от година тя води и рубриката за секс-съвети в FHM. Въобще, Аксиния е не просто красива и еротична, тя е многостранно развита личност и беше крайно време да се появи на корицата ни. В края на октомври се очаква да излезе и първият й самостоятелен диск“..

Сред другите гвоздеи в септемврийския FHM са фотосесиите Yachting, baby с две горещи танцьорки от Варна и Слънчев бряг – Роксана и Люба.

Освен като танцьорка в клуб „Екстраваганза“, варненката Роксана е известна в морската столица и като модел, а също така и като водеща на музикално предаване в телевизия „Черно море“. Люба, която позира върху яхта в „Марина Диневи“, пък подлуди посетителите на Bedroom beach това лято с уникалната си фигура.

Списанието публикува и най-добрите кадри от 4-ия актов фотопленер в Дряново и Велико Търново Bodygraphia 2009. Класацията „Топ 10 татуирани BG звезди“ представя най-известните нарисувани тела у нас. Има и 6-страничен очерк за феномена „Реал“ (Мадрид) и репортаж с много снимки от Spirit of Bourgas

В новия си брой списанието анонсира и третия поред кастинг за конкурса „Мис FHM“ . Момичетата, които искат да наследят тазгодишните победителки в него Таня и Тереза, могат да изпращат свои снимки на e-mail [email protected].