Как да си Направим Домашна Розова Вода ?

1
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Как да си Направим Домашна Розова Вода ?
By admin on 05.12.2015 in Грим

Ежедневното измиване на кожата на лицето е от съществено значение , поради това , днес ние предлагаме рецепта за домашно приготвена розова вода , за да да се поглезите по време на предстоящите празници.
розова вода
Перфектният тоник за почистване на лицето, розовата вода е древно лекарство, използвано винаги,за да успокои кожата и я съживи, да  доведе до незабавен ефект на естествена свежест.
За нашата розова вода ти трябва да имаш:
– Розови листенца пресни или сушени венчелистчета.
– Дестилирана вода.
– Една малка кофичка.
– А цедка или марля от памук.
– Бурканче запечатано, почиства се и се стерилизира.
Процедура: За изграждането на чиста и 100% натурална розова вода, е много важно розовите листенца да са свежи, измийте ги обилно да се отстранят всички примеси. Ако не разполагате с възможност да ги получите от вашата градина, в билковите аптеки, можете да си купите сушени венчелистчета.
Пуснете всички венчелистчета в тенджерата и постепенно добавяте внимателно дестилираната вода, докато не са покрити венчелистчетата. Запалете огъня и в точния момент на варене, изключете и не премахвайте докато листенцата не изгубят естествения си цвят. Прецедете получената течност и я изсипете в стъклен контейнер. Можете да използвате получения лосион веднага и да го съхранява в хладилник. Обикновено това количество стига за 10-12 дни.
Как да си направим сами розова вода
 
by by

Tagsрозова водалосион от розидомашен лосион от рози