Подаръци, които би трябвало да избягваме | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПРАЗНИЧНИ СЪВЕТИ
Подаръци, които би трябвало да избягваме
Съветите на списание Marie Claire

19 Декември 2015 17:39
0

принтирай

|

текст

 

Британските жени харчат около 170 паунда за подаръци за партньора им по Коледа, докато мъжете заделят само 54 паунда за техните партньорки.Но има подаръци, които е добре да не купувате. Те или са демоде, или може да предизвикат обратен ефект. Така че внимавайте – всеки подарък носи емоции, но но никой не иска по време на празниците да те да са негативни.  Съветите на списание Marie Claire:   

► Чорапи. Всички познаваме двойки, които казват „дано да не са пак чорапи“, но за съжаление грешката се повтаря.

► Соли за баня – не сте ли ни виждали да се къпем през последната година? Не, нали? Щом настоявате да ни вземете нещо за почистване, тогава може би душ-гелът би бил по-подходящ.

► Шоколад – пази ли сме диета през цялата година, а също и в последно време, за да се поберем в малката черна рокля. Защо тогава ни изкушавате по този начин?

► Парфюм – не виждате ли на тоалетната ни масичка поне 6 флакона от същия парфюм?Това може би е знак, че имаме достатъчно запаси за следващите няколко години.

► Спрей за тяло – това прост е по-евтина версия на парфюма. Въобще не си създавайте грижи.

► Тоалетни принадлежности – окей, сега вече започваме да се обиждаме. Дали не се опитвате да ни кажете, че миришем?

► Кухненски принадлежности – вече не живеем в 50-те. Жените вече не са и вероятно никога няма да бъдат развълнувани от нещо, в което да приготвят вечеря.

► Пари – вероятно ще ги похарчите за себе си, за нещо за къщата, как това представлява подарък?

► Чистачки – разбираме, че искате колата ни да е добре снабдена, но чистото предно стъкло въобще не е толкова вълнуващо, колкото бижу или билети за концерт.