Уау, вижте тази гледка! | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Уау  вижте това НЕЩО!

Не, не става въпрос за снимката горе – тя е стара, макар че също си я бива. 

Въпросът е за снимката долу. 

В последното си, много откровено интервю Клоуи Кардашиан призна, че се е разголила за импровизирана ГОЛА сесия. А зад фотообектива била не някой друг, а нейната полусестра Кендал Дженър.

“Една вечер, след края на поредния епизод от шоуто Keeping Up With The Kardashians, когато камерите изгаснаха и всички отидоха да спят, на Кендали на мен нещо ни хвана съклета и извикахме Джен и Джойс, след което решихме да отидем до бунгалото на Джен, за да направим една провокативна фотосесия. Ей така, просто за забавление! Най-напред пийнахме по едно за отскок, след което аз започнах да позирам и в един момент дори не разбрах, как съм останала чисто гола. Очевидно това е бил моят момент!

 

 

Наистина, какъв момент! Риалити звездата обяснява…

„Май се бях заредила с доста течен кураж (по-млада няма да ставам, така че принципът е СЕГА или НИКОГА).
Толкова съм шибано щастлива, защото снимките са наистина убийствени! Даже не ми се вярва, колко готини станаха!

ВЕЛИКОЛЕПНИ СА! Ненапразно K.K е такъв фитнес маниак!

 

 

Предлагаме ви нецензурираната версия на снимката, защото на много места тя се появи в доста позасрамен вид.

И още – от профила на Клоуи в Instagram 

Фотосесията е заснета на луксозния остров на милиардерите Сейнт Барт и Кендал споделя повече  подробности на своя сайт, заедно с още горещи снимки. Но те саскрити зад платената версия. 

Остава обаче едно съмнение – дали фото сесията наистина е била толкова “спонтанна”. Защото около двете сестри е имало цял екип от професионалисти и стилисти, в това число модният фотограф Майк Розентал. Който сигурно също толкова спонтанно прави впечатялващи фотосесии на звезди като Джесика Алба, да речем…