Нова година в хотел Импулс 3*, местност Узана: 3 нощувки със закуски и вечери

2
Добави коментар
nushencheto
nushencheto

Нова година в хотел Импулс 3*, местност Узана: 3 нощувки със закуски и вечери

а>

Натисни тук да поръчаш

През зимата Узана предлага прекрасни условия за зимни спортове. На най-обширната старопланинска поляна има ски писти с различна трудност, влекове и ски гардероб. За опитните скиори има писта с дължина 1200 м с категория на сложност „черна писта“, а за малчуганите и начинаещите – няколко по-леки и къси писти, мини-влекове и ски-училище. Тези, които обичат просто да се наслаждават на чистата белота на планината, могат да се разходят с шейна с конски впряг.

Настаняване:

Обикновена стая – Предлаганите помещения в категория „Нереновирана стая” са с две, три или четири легла. На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост.
Реновирана стая – Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой. Предлаганите помещения в категория „Реновирана стая” са с две или три легла! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост.
Апартамент обикновен – Класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой.
Предлаганите помещения в категория „Апартамент обикновен“ са с две или три стаи! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.
Реновиран апартамент – Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой. Предлаганите помещения в категория „Реновиран Апарамент“ са с две самостоятелни стаи!Едната е със спалня, а другата с две единични легла! И двете стаи разполагат с телевизор и баня с тоалетна! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.
Студио – Предлаганите помещения в категория „Студио“ са със спалня и разтегателен диван и климатик. На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.

Ресторант: Персоналът на комплекс „Импулс“ Ви посреща с „Добре дошли“ и Ви пожелава приятни мигове на отмора и удоволствие. Ястията предлагани в ресторанта, са с гарантиран произход и сертификати за качество. Всичко сеприготвя в момента на поръчката. Сервираме само оригинални напитки.

Кухня - Избор на предлаганите ястия от българската кухня, приготвени с любов. Събития – Екипът е специализиран в цялостната организация на сватби, семейни празници, фирмени партита, коктейлии други тематични събития, които се нуждаят от изискана атмосфера и първокласна кухня. Жива музика всеки петък и събота вечер. Нощен бар - Хотела разполага с нощен бар, за удобство на своите клиенти. Асортимент: Богата гама от класически и авторски алкохолни и коктейли и безалкохолни напитки – топли и студени. Фитнес зала – Фитнес залата на хотела е оборудвана с последно поколение уреди, някои от които разполагат с електронно управление, с помощта на което се постига максимално натоварване съобразено с индивидуалните цели на всеки спортуващ. Детски кът – За най-малките си гости, хотелът разполага с оборудван детски кът. На разположение са къщичка, пързалка, маси, куклен театър, столчета и множество играчки. Ползването на детския кът е безплатно и неограничено за всички гости на хотела. Срещу предварителна заявка, може да се осигурят детегледачки и аниматори. Дневен бар - Хотелът разполага с дневен бар, за удобство на своите клиенти. В дневния бар може да намерите:

Билярд, джаги и електронни игри.
Сладки и солени пакетирани храни.
Алкохолни напитки.
Безалкохолни напитки – топли и студени.

Празнична вечеря:

Салата „Зимна феерия“ (комбинирана)
Традиционни зелеви сърмички
Специалитет „Новогодишен сюрприз“ (свински и пилешки филенца с тъмен сос и гарнитура)
Баница с късмети
Сухо мезе
Ядки
Микс от френски сирена и плодове
Баклава
Пита
Шампанско
100 мл ракия
500 мл вино
Минерална вода и безалкохолно
Празнична програма (народни танци и музикален изпълнител).

****

ВАЖНО!  Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected].

275.00

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Ваучерът е валиден при настаняване в двойна стая, при максимална заетост на редовните легла. 3 нощувки за един човек със 3 закуски и 3 вечери, едната от които празнична. Деца до 2.99 г. се настаняват безплатно на база нощувка. Безплатно ползване на: фитнес, интернет, кабелна телевизия, закрит детски кът и паркинг. Безплатно ползване на сауна всеки ден от 10.00 ч.-12.00 ч. и 16.00 ч.-19.00 ч. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Деца от 3 г. до 12 г. заплащат на рецепция 50% от цената на ваучера. Трети възрастен или дете над 12 г. закупува цял ваучер. По желание може да се доплати на място за 02.01 – 20 лв. на база нощувка и закуска.