Какъв коледен подарък да изберем?

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Коледната приказка не би била същата без купищата подаръци, които подготвяме за любимите си хора. В желанието си да ги зарадваме и изненадаме, прекарваме дълго време във внимателно избиране на подходящия подарък. „Активни потребители” ви  разкрива част от списъка на белобрадия старец с интересни предложения за коледни изненади.

**Подаръци за всички от сърце В коледния дух винаги е подходящо да изберете красива и стилна коледна украса, ароматни свещи или аранжирана кошница пълна с лакомства и бутилка луксозно шампанско или вино.

За хората, чиито вкус познавате добре, можете да изберете ефектни аксесоари и бижута, скъп парфюм или техника. За дамите са подходящи ароматни и СПА подаръци, кутия за бижута или стилно дамско огледало. Ако търсите подарък за домакиня, в магазините можете да намерите голямо разнообразие от коледни сервизи за хранене, книги с уникални коледни рецепти, различни фигурки и форми за сладкиши и забавни готварски престилки и ръкохватки с коледни мотиви. коледни подаръци

За мъжете интересни подаръци са многофункционални ножове, визитници, джобни бутилки, закачливи подаръци, като игри с алкохол, лула или висококачествена пура. За тези, които харесват по-практични подаръци, са подходящи  ваучери за покупки или годишен абонамент за списание.

**Идеи за специални хора Ако искате подаръкът ви да бъде с по-сантиментална стойност може да направите нещо сами, като например диск с компилация от любими песни, колаж със снимки, личен календар с отбелязани най-важните дати за съответния човек, украсен с рисунки и снимки, коледен чорап с изписано име и дребни подаръчета в него или специално изработена чаша. Можете да направите кутия с 365 листчета в нея, на които сте написали нещо специално за всеки ден от новата година – мъдри мисли, крилати фрази, пожелания или просто едно нарисувано усмихнато човече. Това със сигурност ще носи положителни емоции на притежателя си всяка сутрин.

Подарък, който със сигурност би бил голяма изненада и запомнящ се за дълго време, е ваучер за екстремно приключение – скок с бънджи, каране на сърф, летене с парапланер, скачане с парашут или просто един курс по нещо, което би харесало на човека, за когото е предназначен. Друго приятно изживяване, което можете да подарите, е екскурзия или СПА почивка с релаксиращи процедури. Ако нямате време за тези неща, може да подарите билет за концерт на любим изпълнител, театър или опера.

**Подаръци със стил Трудно се избира стилен и оригинален подарък, особено за хора, които не позваме добре или изглежда, че си имат всичко. Добро решение в такива моменти са колекционерските подаръци – класически литературни произведения, подвързани специално за човека, колекция от интересни атласи и енциклопедии, антики и старинни вещи, картини, реставрирани стари снимки, луксозни комплекти за различни игри – шах, табла, зарове, домино, голф и т.н.  коледни подаръци

Подходящи бизнес подаръци са луксозни бележници и писалки, метални щипки за пари, визитник, аксесоари за вино – копмлект с пособия за отваряне и затваряне на вино, кожена или дървена кутия за вино, глобус бар или красива статуетка. За пушачите може да изберете стилна табакера, запалка, лула или аксесоари за пури.

**Подаряване Много е важно да опаковате подаръка си красиво и да го сложите под празничната елха. Добавете към него картичка с хубаво пожелание и го подарете с усмивка и от сърце.

Like this:

Like Loading…