Коледни подаръци за жени

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Какви коледни подаръци да изберем за мама, щерката, сестрата, свекървата, приятелките…

Като че ли жените, в сравнение с мъжете, се радват много повече на подаръците и влагат много повече емоция – както, когато ги подаряват, така и когато ги получават. Вероятно във вашето най-близко обкръжение има и жени, които бихте искали да зарадвате с подарък за празника. Какъв да бъде той? Някои жени оценяват подаръците, които ще им помогнат да станат по-привлекателни. Други предпочитат подаръкът да бъде по-практичен. Трети може би желаят да им донесе някаква наслада или да подпомогне личностното им развитие. Ето защо, когато избирате подарък за жена, вие трябва да се ръководите от нейния характер и предпочитанията й. коледни подаръци

Ето няколко предложения:

1. Кулинарна книга Не е нужно това да е някакъв банален сборник с рецепти, а издание, посветено на някоя екзотична кухня – например японска, китайска или индийска. Трябва да се отбележи, че дамите, които никак не обичат да прекарват времето си в кухнята, с удоволствие приготвят суши. Ако искате подаръкът да бъде пълен, подарете допълнително и продукти за първото ястие.

2. Преживяване Това не е подарък, който може да се поднесе в красива опаковка, но със сигурност ще достави голямо удоволствие и ще остане незабравим. Зарадвайте своята близка със спа-процедура, билети за театрална постановка или концерт.

3. Бижута Това е безпогрешен избор – трудно ще намерите жена, която да не обича бижута. Опитът показва, че ако дамата не обича златото, тя не е равнодушна към ръчно изработените пръстени, гривни и т.н. Ако общувате с тази жена, вие ще знаете най-добре, кое бижу ще отговаря на нейния вкус и изисквания.

4. Портрет Малко хора ще се откажат от удоволствието да закачат на стената свой портрет или красива снимка. Вариантите са няколко: да поръчате на художник да нарисува портрета по снимка или да отидете във фотостудио, където могат да направят колаж: например вашата приятелка на фона на някакъв екзотичен пейзаж или в прегръдката на някоя филмова звезда. Можете да поръчате и календар за следващата година, на всяка страница от който да има снимка на вашата приятелка. коледни подаръци

5. Реализиране на мечтата Често си мечтаем за следното: някой да отгатне нашите мисли и да реализира тайното ни желание. Обикновено тези желания са доста скромни и са свързани със самореализацията. Опитайте се да си спомните за какво ви е говорила с тъга вашата майка, приятелка, дъщеря? Може би е искала да пее, да рисува или да танцува? Или да учи английски? Да ходи на фитнес? Или мечтае за екскурзия в някоя страна? Подарете й карта за посещение на фитнес, едномесечен курс по рисуване, музика, танци или пък първо ниво на курс по английски език, а ако имате финансовата възможност, изненадайте я с мечтаното пътуване.

6. Абонамент Ако знаете, че баба ви с мъка отделя стотинки, за да си купи любимия пенсионерски вестник или че майка ви с удоволствие чете някое женско списание или че приятелката ви редовно следи някое специализирано издание, направете им едногодишен абонамент за него. Със сигурност ще ги зарадвате много.

Like this:

Like Loading…