Предложете на любимата брак…тази вечер | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КОЛЕДА
Предложете на любимата брак…тази вечер
Най-много влюбени предпочитат коледната вечер за да зададат съдбоносния въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“.

25 Декември 2015 16:22
0

принтирай

|

текст

Най-много хора решават да предложат брак на своите любими в коледната нощ, показват данни на социалната мрежа „Фейсбук“, цитирани от в. „Хъфингтън поуст“.Другите най-предпочитани дати за това са самият коледен ден, първи януари и Св. Валентин.

Социалната мрежа е установила това на базата на анализ на информация от 2,5 млн. потребители, които са променяли статуса на връзка, в която са. Данните на „Фейсбук“ отговарят на сходно проучване сред 10 00 души във Великобритания, според което 40% от хората смятат, че периода на коледните празници е най-популярното време за предложения за сватба.

Най-много души са гласували за коледната вечер като най-предпочитаното време за да зададат съдбоносния въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“.

Според проучването на сайта Chillisauce.co.uk мъжете и жените имат различни виждания за това кога е най-подходящото време за годеж. Един от всеки трима мъже, или 33%, смятат, че на вечерта на Коледа е най-доброто време за подобно нещо, докато 29% от жените смятат, че това е денят на Св. Валентин – 14 февруари.

В същото време 20% от жените се надяват да се сгодят на годишнината от деня, в който са се запознал със своята половинка.