Поръчай от тук :​Машата за коса за къдрици Babyliss Pro

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 Маша за коса Babyliss Pro, която къдри сама

ЦЕНА: 109 лв

​Babyliss Pro машата за къдрици  е иновативна самонавиваща преса-маша за идеални къдрици за секунди. Гарантирано високо качество на резултатите на Babyliss Pro машата за къдрици  – красиви и трайни пластични къдрици. Как работи този иновативен хай-тек уред? – Виж видеото по-долу. Всеки кичур се навива и изтегля в специалната керамична камера, където се загрява от всички посоки. След няколко секунди и звуковия сигнал за край на операцията челюстите се отварят и се преминава към следващия кичур.  Babyliss Pro машата за къдрици загряване бързо за 30 секунди. Звуков сигнал показва готовността за работа. Патентованата технология MaxLife гарантира ниско ниво на вибрации и дълъг живот на уреда.Керамичното покритие щади и предпазва косъма. Три температурни настройки 190°C, 210°C, 230°C с предупредителни тонове.Въртящ се захранващ кабел с дължина 2.5 мАвтоматична промяна на посоката на навиване за лява и дясна страна.

​Описание на Babyliss Pro машата за къдрици :Ще поличите неустоими и перфектно оформени къдрици, които ще издържат през целия ден с машата Babyliss Pro . Оформянето на косата никога не е било по-лесно ! С брилянтната маша за къдрици спестявате време и енергия! Всеки кичур автоматично се изтегля в специална керамична камера, която се загрява от всички посоки и създава заключване за секунди. Когато пружината е достатъчно затоплена, машата Ви дава звуков сигнал и след това можете да започнете да я ползвате. Машата Babyliss Pro Ви позволява да я настроите в три посоки , което позволява да се постигне къдрене и от двете страни на главата в желаната посока . Машата за къдрици не уврежда структурата на косъма . Специалната технология MaxLife , намалява вибрациите и удължава живота и.Ефекти на Babyliss Pro машата за къдрици  :автоматично създава къдриципредотвратява увреждане на косатаУдобства на Babyliss Pro машата за къдрици :моментално загряване за 30 сек.три посоки на къдренеконтролни източници на топлиназвукова алармаСлед 20 минути без използване, преминава в режим на заспиванеавтоматично изключване след 60 минутиспестява енергиявъртящ се кабелТехнически параметри:температурна настройка: 190 ° C, 210 ° C, 230 ° Cдължина на кабела: 2,5напрежение: 230 VПриложение:Поставете кичур коса в машата. Няколко секунди задръжте дръжката затворена. Когато чуете кратък звуков сигнал, освободете дръжката и  продължете към следващия кичур.3 степени на нагряване – 190, 210 и 230 градуса.Контрол на посоката на навиване на къдриците/ Ляв / десен / Auto /: в зависимост от коя страна на лицето работите3 степени на къдрене – 8, 10 и 12 секунди!Звуков сигнал, когато секундите за къдрене са изтекли.Светлинен индикатор. Автоматично изключванеСамо отделяте кичур, поставяте го в машата  и тя сама навива косата!цвят- черен, розов, синГаранционна поддръжка на уреда – 6 месеца от датата на закупуване, не покрива изтърване  и неправилна експлоатация.

​Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion