Искате зашеметяващи къдрици-използвайте машата за коса Babyliss Pro, която къдри сама

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 

ЦЕНА: 109 лв

​Професионалната Преса Маша BABYLISS PRO е иновативен уред с който мажете да направите зашеметяващи къдрици бързо, лесно и удобно сами в къщи.

Babyliss Pro маша за къдрици е изключително иновативен и модерен уред за създаване на перфектните кърдици с минимални усилия !!!Всеки кичур автоматично се изтегля в специална керамична камера, която се загрява от всички посоки и създава заключване за секунди. Когато пружината е достатъчно затоплена, машата Ви дава звуков сигнал и след това можете да започнете да я ползвате. Машата Babyliss Mira Curl Pro Ви позволява да я настроите в три посоки , което позволява да се постигне къдрене и от двете страни на главата в желаната посока. Машата за къдрици Babyliss Pro не уврежда структурата на косъма . Специалната технология MaxLife , намалява вибрациите и удължава живота и.Важно!!! Косата ви трябва да е напълно суха, преди да започнете да къдрите. В противен случай ще се накъса.​BaByliss Pro Perfect Curl-Моментално загряване за 30 сек-Три посоки на къдрене-Контролни източници на топлина-Звукова аларма-След 20мин без използване, преминава в режим на заспиване-Автоматично изключване след 60мин-Спестява енергия-Въртящ се кабел-Температурна настройка: 190°C, 210°C, 230°C-Дължина на кабела: 2,5м-Напрежение: 230Vцвят- черен, розов, синГаранционна поддръжка на уреда – 6 месеца от датата на закупуване, не покрива изтърване  и неправилна експлоатация.Поставете кичур коса в машата. Няколко секунди задръжте дръжката затворена. Когато чуете кратък звуков сигнал, освободете дръжката и  продължете към следващия кичур.

Къдравите коси придават изключително романтичен вид, красиви са, но за съжаление сравнително малко жени притежават натурални къдрици. Ето защо, за да си направят къдрици жените с прави коси използват преси, маши или ролки за къдрици. Сега вече на пазара е иновативният уред за зашеметяващи къдрица машата за коса ​Babyliss Pro с която бързо, лесно и красиво ще направите богати къдрици сами в къщи.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion