Мадона и Гай Ричи на война

2
Добави коментар
plamiii
plamiii

Мадона започна съдебна битка с бившия си мъж Гай Ричи заради сина им Роко. Попзвездата прекара Коледа в Ню Йорк само с три от децата си – Лурдес, Дейвид и Мърси, а 15-годишният и син предпочете да остане в Англия с баща си и неговото ново семейство.

На всичкото отгоре новата съпруга на Гай – Джаки налива масло в огъня като редовно споделя в Instagram снимки, на които Роко е заснет като неделима част от щастливото и семейство с британския режисьор. Ричи се ожени за Джаки преди шест месеца, след като вече имаше три малки деца от дългокраката манекенка. Според източниците Роко отказва да се завърне при майка си в Щатите и предпочита да остане да живее на Острова при баща си и новата му жена, с които се чувства по-щастлив. Звездата обаче смята да проведе истинска битка за попечителство над момчето, тъй като вярва, че баща му нарочно го настройва против нея.

Тя вече е подала документи в съда в Ню Йорк, за да се опита да принуди Роко да се завърне при нея. Съгласно условията на развода на Ричи и Мадона от 2008 година, синовете им Роко и осиновеният Дейвид Банда трябва да живеят с нея в САЩ.