Моуриньо получи оферта от най-слабия клуб в света | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ОФЕРТА
Моуриньо получи оферта от най-слабия клуб в света
Бразилският отбор „Ибис“ обещава увеличение на мизерната заплата на „Специалния“ при всяка унизителна загуба

01 Януари 2016 14:08
0

принтирай

|

текст

Прочутият с печалната си слава бразилски клуб Ibis Sport Club изпревари „Манчестър Юнайтед“ и „Реал Мадрид“ и първи отправи оферта към „Специалния“ – макар че не става въпрос точно за оферта, а за ново назначение.  

Бразилският отбор пусна в Twitter текста а договор, с който Мориньо се назначава за „първи мениджър на клуба“

„Информация от първа ръка: договорът с нашия бъдещ треньор Жозе моуриньо, който е вече тук Пернамбуко“ #MourinhoAtIbis“

 

Em primeira mão, o contrato do nosso futuro técnico José Mourinho, que já está aqui em Pernambuco. #MourinhoNoÍbis pic.twitter.com/KOan84L7ke
— Íbis Sport Club (@ibismania) December 28, 2015

 

„В момента това е нашата оферта, защото знаем, че сега сте без отбор“ – се казва още  оферта. 

Отборът е известен с името ‘Pior Time do Mundo’ – или „Най-слабият отбор на света“, след като в продължение на четири години – между 1980 и 1984 г. отборът няма нито една победа и е вкарал само два гола.

В договора на Моуриньо пише: „Не гарантираме и няма сигурност, че ще останете в отбора в случай на две последователни победи (в най-добрия случай). Като допълнение към мизерната месечна заплата двугодишният договор обещава да подарява на Моуриньо по едно диво животно при всяка загуба на отбора. Освен това заплатата му ще се увеличава авотматично при всяка унизителна загуба на тима“. 

„Ако отборът започне да играе добре и не дай си боже се окаже претендент за шампион в лигата, Моуриньо незабавно ще бъде уволнен“ – се казва още в договора.