bTV излъчва световния хит в семейните игри „Мама готви по-добре” през 2016 г.

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

bTV излъчва световния хит в семейните игри „Мама готви по-добре” през 2016 г.

През 2016 г. bTV ще излъчи хитовия световен формат „Мама готви по-добре”, в който силата на семейната връзка и сблъсъкът на поколенията имат главна действаща роля. Две фамилии застават една срещу друга, за да подложат на изпитание връзката между майка и деца, да докажат силата на семейната свързаност и да се изправят срещу също толкова силен семеен опонент.

Семейното състезание „Мама готви по-добре” успя да развесели света и се превърна в абсолютен хит в девет държави. Форматът е реализиран с огромен успех в Испания, Сърбия, Чехия, Словакия, Словения, Румъния, Турция и др.

Кастингите за първото издание на „Мама готви по-добре” стартират днес и ще продължат до 18 януари 2016 година. Желаещите да покажат безупречния синхрон в семейните си отношения могат да се запишат за участие на телефон 070010567, e-mail: [email protected], или на facebook страницата на предаването – facebook.com/MamaGotviPoDobre.

В горещите семейни игри „Мама готви по-добре” два отбора, съставени от майка и нейната голяма дъщеря или син, ще се състезават на една от най-оспорваните сцени – готварския плот, за да се преборят за благоволението на съдията. Изправени пред неумолимо изтичащото време, характерите скоро ще „заврят”, конфликтът между поколенията ще се изостри, а участниците ще трябва да изберат дали да последват съветите на майките си, по пътя към победата в състезанието.

В горещата семейна битка всеки отбор ще получи по една основна съставка, с която майката трябва да измисли рецепта и да дава иснтрукции, а синът или дъщерята да я изпълни за 30 минути. Майките могат да се намесят в приготвянето, но това ще намали времето им на половина. Двете семейства ще готвят последователно – докато едните готвят, другите ще наблюдават и ще забавляват зрителите на bTV с коментари за отношенията между двамата. След оценката на журито по представянето на конкурентните роднински тандеми, победителят получава материална награда и възможността да премери сили със следваща, също толкова уверена във възможностите си двойка.

„Мама готви най-добре!” е по лиценз на Fremantle, продуцент за България е bTV, а изпълнителен продуцент – „Междинна станция” ООД.

Коментари

comments