Диетите, които гарантират отслабване

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Това с наднорменото тегло вече е проблем за 90 % от хората. Всевъзможни диети, хапчета и хранителни добавки се предлагат в името на добрата фигура.

Три хранителни режима обаче действат безотказно, ако сте решили да отслабнете с 5 килограма за няколко дни, категорични са от сп. Love style.

На моделите

 

Този режим, е спартански, но ефикасен. Той обаче не се препоръчва да се прави повече от 3 дни. Задължително трябва да се почине 2 дни и след това да се повтори. На закуска изяжте 1 сварено яйце. След 3 часа хапнете 175 г. обезмаслена извара и пийнете чай, но да не е подсладен.

След още 3 часа отново изяжте същото количество извара и към него добавете чай без захар. Вечерята е плод по избор. А през целия ден трябва да изпиете не по-малко от литър и половина вода.

Шоколадова

 

Колкото и странно да звучи това с хапването на шоколад и свалянето на тегло, то е факт. А и мехлем за всички, които не могат без това сладко изкушение. Резултатите дори достигат до минус 6 кила.

Дневната доза шоколад за ден е 100 грама, ако може – черен. Трябва да се раздели на 3 порции и да се хапва на 3 часа с чаша черно кафе без захар.

Ако гладът ескалира, може да се приема някакъв плод, но не и банан. Този режим не бива да е повече от 5 дни. А приемането на вода до литър и половина остава.

На актьорите

 

Този режим на хранене е известен сред актьорите, танцьорите и балерините. първият ден се яде в неограничени количества варен ориз и доматен сок.

Вторият ден е за извара, също в неограничени количества. Варено бяло месо и зелен чай е менюто за третия ден.

Четвъртият ден може да се приема чаша вино и 50 грама сирене – гауда или чедър на едно хранене. Не е разрешено да се пие вода, но ако сте жадни, може да си позволите една-две чаши.

Не повече от 4 дни е редно да се подлагате на това хранене, при което се свалят 2-3 килограма.